2011-12-20 08:49:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Munkahelyi viták mérgezhetik napját

Napi horoszkóp december 20-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Még egy kis munka, az utolsó hajrák idejét éli, aztán jöhet a lazítás. Talán könnyebbnek tűnik ez a hét, ami azért is van, mert végre látja a végét. A közeledő karácsony miatt extra bevételre számíthat, ami jól jön a szűkebb napokra.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthat: szeret és viszontszeretik. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet az ön számára. Ha nem akar birtokolni, akkor sok jóban lesz része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Korábban talán fásultan állt bizonyos dolgokhoz, amik most újra értelmet és lendületet kapnak életében. Ideje elvetni a megcsontosodott előítéleteket. A pletykákra ne hallgasson, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha azt hitte, a gödör fenekéről nincs visszaút, most végre rájöhet az ellenkezőjére. Talán minden veszteség csak egy új kezdet hajnala. Igaz, még számos rosszakarója próbál önnek keresztbe tenni. De már megindult a felfelé vivő úton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon precíz mostanában, ami a munkáját illeti, és szokásos nagyvonalúságával ellentétben most ezt másoktól is elvárja. Ne csodálkozzon, ha nem arat osztatlan sikert. Legyen türelmes, de ne engedjen az ellenállóknak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kellemes napok elé nézhet. Szinte mindent sikerült mára elintéznie, ami sürgős dolga volt. Most igazán annak szentelheti a napját, ami érdekli. Különös módon ez lehet az álmodozás is. Vagy egy jó beszélgetés azzal, akit igazán szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Párkapcsolatában még mindig nem múltak el a feszültségek. Valahogy még mindig nem azt kapja a társától, amit vár, amit remélt. Különösen a régi viszonyok válhatnak mostanra nagyon gyötrővé. A változáshoz jót tenne egy utazás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Ha így van, nem érdemes halogatnia. Válassza a szebbet, a jobbat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi viták mérgezhetik napját, de ne engedje, hogy ez a magánéletén is meglátszódjon. A társának igazán semmi köze a főnöke gonoszságaihoz. Persze kiöntheti a lelkét, de amennyire lehet, legyen indulatoktól mentes.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön egy kissé magának való fajta, de az utóbbi időben talán kissé túlzásba is vitte ezt. Ideje kimozdulni. A ház körüli munkák, a gyerekek, a férj megvárják. Valamilyen meghívás most feldobhatja hétköznapjait, ne utasítsa vissza!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vesse le szokásos cinizmusát, amivel sokakat elvadít maga mellől. Különösen a társával kapcsolatban nincs most helye a szarkasztikus ítéleteknek. Az erő nem attól lesz, hogy mutatja. A szeretetet néha ki kell mondani.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Itt az ideje, hogy a korábbinál jobban odafigyeljen a munkájára. Már nagyon hajszolja az idő, nem kereshet többé kibúvót. Ha nem akarja a karácsonyi szünetet is a munkahelyén tölteni, akkor húzzon bele! Lazításként sétáljon sokat.

 

 

Napi horoszkóp

(Astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: